European Youth League Final

EYL2016

Bronzérmes a magyar puskás csapat!  Gratulálunk!  EREDMÉNYEK

A puskás csapat rendkívül izgalmas, kiélezett mérkőzésen, szoros küzdelemben 14-10 arányban sajnos alulmaradt az orosz csapattal szemben, így holnap a bronzéremért küzdhet.

 

A pisztolyosok az utolsó mérkőzésükön 21-3 arányban verték Litvániát és ezzel a harmadik helyen végeztek csoportjukban.

 

A bolognai EYL Döntő első napján a puskás csapat Pekler Zalán vezérletével, aki valamennyi mérkőzését megnyerte, 18-6 arányban bizonyult jobbnak a svédeknél. A pisztolyosoknál a házigazda olasz csapat volt az első ellenfél és itt bizony nem volt kérdés a győztes csapat személye, mivel az olaszok 20-4 arányban diadalmaskodtak. A mai folytatásban a puskások Szerbia és Oroszország ellen állnak lőállásba, míg a pisztolyosok ellenfele az ukrán és a litván csapat lesz. A szombati első körben puskásaink ismét kitettek magukért és 18-6 arányban magabiztosan nyertek a szerbek ellen, így 2 győzelemmel állnak, ugyanúgy mint az orosz csapat. Így a két csapat délutáni összecsapása dönti el, hogy melyikük fog holnap az aranyéremért ill. a bronzéremért küzdeni.

Hajrá magyarok!

 

Bologna után ismét Bologna. A múlt heti, Sidi Péter révén nagyszerű sikerrel zárult Világ Kupa Döntő után újabb rangos versenynek ad otthont Emilia-Romagna tartomány székhelye, ahol ezúttal az utánpótlás legjobbjai állnak lőállásba az Európai Ifjúsági Liga (EYL) döntőjében. A regionális selejtezőkből a 8-8 legjobb puskás és pisztolyos csapat kvalifikálta magát, ahol a rendező Olaszországon kívül csak a magyar csapat képviselteti magát mindkét szakágban. A puskás csapat egyben címvédő is, hiszen a svédországi Vaxjöben tartott tavalyi döntőben első helyen végzett és mi más lehet a cél, mint megvédeni és újra hazahozni a trófeát. A pisztolyos csapat első alkalommal került be a döntőbe. A magyar csapat összetétele: Pekler Zalán, Vas Péter, Gáspár Lalita (puska) és Agárdy Vilmos, Vareha Attila és Egri Viktória (pisztoly). A csoportbeosztások sorsolása pénteken lesz a technikai értekezleten. A csoportmérkőzésekre pénteken este és szombaton kerül sor, míg vasárnap a helyosztókat rendezik.

Hajrá magyarok

Támogatók,
együttműködő partnerek

fortop

GRAWE Logo

SirLancelot

symahunlogo

tunderviz

Digital RGB with Red Wordmark Horizontal Logo Artwork

Kiemelt versenyeink

 

 

logo

 esc logo issf logo  ioc  rio2016   mob ipc-shooting  wada
 Európai Sportlövő
Szövetség
Nemzetközi Sportlövő
Szövetség
 Nemzetközi Olimpiai
Bizottság
 XXXI. Nyári Olimpiai
Játékok Rio de Janeiro
 Magyar Olimpiai
Bizottság
 Nemzetközi Paralimpiai
Bizottság
Nemzetközi Doppingellenes
Ügynökség